KODD

Kozijnenfabriek Op De Dijk is een ambachtelijk bedrijf dat kunststof ramen, kozijnen, deuren , serres en dakkapellen fabriceert in ieder formaat en in iedere gewenste stijl.

Wij leveren door heel Nederland en Vlaanderen en de montage verzorgen wij met ons eigen montageteam. Daarnaast leveren wij ook kozijnen aan particulieren en aannemers- en timmerbedrijven.

Onze producten zijn geschikt voor toepassing in nieuwbouw en renovatie en zowel voor een enkele woning als voor een grootschalig project of bedrijfsgebouw.

Al onze producten zijn KOMO-gecertificeerd. De profielen waarmee wij werken zijn van VEKA (www.vekakozijn.nl). Het hang- en sluitwerk is voorzien van het (politie) keurmerk SKG.

De voordelen van kunststof kozijnen:

  • inbraakveilig & brandwerend
  • onderhoudsvriendelijk, bestand tegen invloeden van buiten
  • energiezuinig, geluid- en warmte isolerend
  • alle kleuren en stijlen mogelijk, hedendaags en klassiek

 

Waarom kozijnen van KODD?

Kozijnenfabriek Op De Dijk fabriceert kozijnen die aan alle moderne eisen voldoen in alle gewenste maten, kleuren en stijlen. Wij zijn een zelfstandig bedrijf en kunnen werken met korte levertijden. Onze kracht schuilt in de eigen productie, levering en montage. Op onze kozijnen en glas heeft u 10 jaar garantie.

 

Wij adviseren  u graag bij het maken van uw keuze.

vrijblijvende informatie en/of offerte?  kodd@oddgroep.nl

 

fabricage van een schuifpui
fabricage van een schuifpui